Salesgerichte promotiemodellen

Newlook Models heeft een ruim aanbod aan promotiemodellen. Deze zijn onder andere inzetbaar voor het promoten van uw product, merk of evenement. Dit kan op meerdere manieren worden gedaan, onder andere door het uitdelen van flyers of door samples uit te geven. Dit zijn natuurlijk niet de enige opties. Er zijn talloze andere manieren waarop onze promotiemodellen kunnen worden ingezet om te promoten.

Voordelen van promotiemodellen

Promotiemodellen zijn, wanneer ze goed worden ingezet, erg nuttig. Door middel van de promotiemodellen kan de naamsbekendheid voor het product of evenement vergroot worden. Door deze naamsbekendheid komt uw merk sneller naar boven in de gedachten van mensen. Dit kan resulteren in het feit dat u vaker uw product verkoopt of dat er meer bezoekers naar uw evenement komen.

Hetzelfde geldt voor het uitdelen van samples. Wanneer consumenten een keer iets hebben geproefd of geroken, is de drempel lager om er de volgende keer zelf geld aan uit te geven. Deze drempel is weggenomen door het feit dat de consument al weet wat hij of zij krijgt voor het geld dat wordt betaald.

Selectie

Wij proberen zo goed mogelijk uw wensen mee te nemen in de selectie van de promotiemodellen. Wij kunnen dus een heel promotieteam samenstellen die geheel is aangepast is op wat u het liefst ziet.     Hierdoor krijgt u een professioneel team met representatieve mensen die voor u aan de slag gaan.

Promotiemodellen boeken?

Heeft u interesse in een of meerdere van onze promotiemodellen? Neem dan contact op met Newlook Models. Dan zorgen wij ervoor dat u het beste resultaat behaald en uw merk op de juiste manier wordt weergeven en gepromoot.