Behulpzame hostessen

Newlook Models beschikt over veel verschillende soorten hostessen. Zo hebben wij bijvoorbeeld beurshostesses en garderobe dames voor u beschikbaar. Daarnaast hebben wij nog veel meer andere hostesses die wij kunnen leveren. Wij kunnen dus bijna altijd leveren waar u naar op zoek bent.

Het nut van het inzetten van hostessen

Hostessen kunnen erg nuttig zijn om in te zetten bij bijvoorbeeld uw beursstand. Hostessen zijn er namelijk voor getraind om klantvriendelijk te zijn en proactief op bezoekers af te stappen. En diegene die het meest proactief te werk gaat, haalt hier ook het meeste resultaat uit.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een hostess een bezoeker aanspreekt en informeert. Na het verlaten van de stand is de bezoeker erg geïnteresseerd en hiermee heeft u misschien een nieuwe klant. Op een beurs komen er honderden bezoekers langs uw stand op en met behulp van de goede hostessen haalt u een deel binnen als nieuwe klant.

Kwaliteiten van onze hostessen

Onze hostesses hebben een ruime ervaring en vinden het leuk om andere mensen te helpen. Daarnaast zijn al onze hostesses erg proactief en bezitten ze over de juiste eigenschappen om een hostess te zijn. Door al deze eigenschappen zijn ze erg professioneel. Een ander voordeel waar onze hostesses over beschikken is dat zij altijd Nederlands en Engels kunnen spreken. Daarnaast zijn er hostesses in ons bestand die naast Engels en Nederlands ook nog een of meerdere andere talen kunnen spreken. Wanneer u een voorkeur heeft voor hostesses met een bepaalde talenkennis, dan kunt u dat direct aangeven bij uw aanvraag. Hierdoor kunnen wij goed beginnen met het maken van de juiste selectie van hostessen en vervolgens hun beschikbaarheid checken. 

Heeft u interesse in een of meerdere van onze hostessen? Dan kunt u de hostessen boeken door contact met ons op te nemen. Wij doen dan ons best om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.