Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/newlook-models.nl/httpdocs/includes/function.php on line 265
Leuke mannelijke modellen bij Newlook Models
Mannelijke modellen

Professionele mannelijke modellen

Mannelijke modellen zijn mannen die voor alle soorten jobs ingezet kunnen worden. Zij kunnen bijvoorbeeld fungeren als fotomodellen of als fashion modellen wanneer zij aan de juiste eisen hiervoor voldoen. Een mannelijk model wordt ook wel een dressman of male model genoemd. Maar deze twee termen betekenen niet precies hetzelfde. De term dressman geldt namelijk voor mannen die ouder zijn dan 35 jaar. De term male model wordt alleen gebruikt voor mannelijke modellen die de leeftijd hebben tussen de 18 en de 35 jaar. Er wordt dus wel degelijk onderscheid gemaakt tussen mannelijke modellen.

Interesse?

Wij gaan als volgt te werk. Wanneer wij uw aanvraag binnen hebben met alle details over de opdracht, kunnen wij modellen selecteren en vragen naar hun beschikbaarheid. Wanneer u nog speciale eisen heeft waar de modellen aan moeten voldoen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Dan houden wij hier gelijk rekening mee tijdens de selectie.

Newlook Models probeert altijd een grotere selectie aan beschikbare mannelijke modellen te maken dan u nodig heeft. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om een keuze te maken over welk model of welke modellen u voor uw opdracht komt te werken. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat een offerte wordt opgesteld die u vervolgens kunt goedkeuren. Na het goedkeuren van de offerte, is de opdracht rond en heeft u een mannelijk model bij ons geboekt.

Heeft u interesse in een van onze male models of dressmen? Neem dan contact met ons op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u het mannelijke model krijgt waar u naar op zoek bent.

Terug naar overzicht