Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/newlook-models.nl/httpdocs/includes/function.php on line 265
Passende mannequins voor uw job | Newlook Models
Mannequins

Passende mannequins voor uw catwalkshow

Een mannequin is een model die haute couture draagt op bijvoorbeeld een catwalk. Een mannequin kan mannelijk of vrouwelijk zijn maar in praktijk blijkt het vaker een vrouw dan een man te zijn. Een mannequin beschikt altijd over een speciale looptechniek. Daarnaast beweegt zij sierlijk zodat de haute couture het best uit komt. Deze looptechniek hebben zij vaak opgedaan door middel van een catwalk training. Newlook Models heeft daarom ook alleen mannequins in het modellenbestand die een catwalk training hebben gevolgd en voldoen aan de benodigde eisen.

De kleding die wordt gedragen, wordt vaak later teruggezien bij grote modeketens. De kleding is dan wel zo aangepast dat het een dagelijks draagbaar uiterlijk heeft gekregen. Het feit dat de kleding later terug is te zien, maakt mannequins grote trendzetters. Daarnaast beschikken mannequins over een sterke blik die op de catwalk goed te zien is en tot zijn recht komt. De lengte eis die aan mannequins is verbonden, is dat zij een lengte moeten hebben van 1,74m. Natuurlijk voldoen al onze mannequins aan deze eis zodat de kleding het best tot zijn recht komt.

Mannequin boeken?

Zelf mannequins zoeken is onbegonnen werk. Voor dit probleem geeft Newlook Models u een passende oplossing. Wij hebben een ruim modellenbestand waar veel mannequins in zijn opgenomen. Wanneer u uw eisen doorgeeft, zoeken wij hier de passende catwalk modellen bij. Kortom, u bespaart uzelf veel moeite.

Heeft u interesse in een van onze mannequins voor uw haute couture op de catwalk? Dan kunt u contact met ons opnemen! Wij zorgen er dan voor dat er aan al uw wensen wordt voldaan en dat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Terug naar overzicht