Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/newlook-models.nl/httpdocs/includes/function.php on line 265
Soorten modellen die Newlook models te bieden heeft
Overige modellen

Andere soorten modellen

Newlook Models biedt veel verschillende modellen die voor meerdere gelegenheden ingezet kunnen worden. Zo hebben wij onder andere tattoomodelllen, plussize modellen en fitness modellen.

Tattoomodellen

Tattoomodellen zijn modellen die een of meerdere tatoeages op hun lichaam hebben. Vaak zitten deze tattoo's op zichtbare plekken. Dit geeft het model een erg karakteristieke uitstraling die misschien wel erg passend is bij uw bedrijf. Heeft u interesse? Dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Hand en voet modellen

Hand en voetmodellen zijn modellen die over erg mooie handen of voeten beschikken. Hierbij zijn ze bijvoorbeeld goed in te zetten voor een reclame voor nagellak. Natuurlijk zijn ze ook in te zetten voor andere opdrachten.

Volslanke / plussize modellen

Er zijn veel verschillende opvattingen over wat een plussize model eigenlijk is. Bij Newlook Models hanteren wij de definitie van modellen die rondingen hebben en daardoor over de maat 42-44 beschikken. Deze modellen kunnen perfect uw plussize kledingcollectie showen. Als u interesse heeft, kunt u contact opnemen met Newlook Models.

Fitnessmodellen

Fitnessmodellen zijn modellen die veel aan fitness doen, dit is dan ook goed te zien aan hun lichaam. Ze zijn vaak goed gespierd en hebben een afgetraind uiterlijk. Heeft u interesse in een of meerdere van onze fitnessmodellen? Neem dan contact met ons op!

Kleine modellen

Kleine modellen beschikken niet over de modellenlengte van 1.74m. Hierdoor kunnen zij alsnog wel worden ingezet voor bijvoorbeeld een catwalkshow of fotoshoot. Dit is alleen niet mogelijk voor de grote modelhuizen omdat deze wel de strenge lengte eis hebben. Heeft u interesse in een klein model of in meerdere kleine modellen? Neem dan contact op met Newlook Models.

Terug naar overzicht