Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/newlook-models.nl/httpdocs/includes/function.php on line 265
Meerdere soorten entertainmentmodellen bij Newlook Models
Soorten entertainmentmodellen

Verschillende soorten entertainmentmodellen

Er bestaan meerdere soorten entertainmentmodellen. Hieronder een overzicht van de tmodellen met een korte uitleg.

Grid girl

Grid girls zijn modellen die veelal worden ingezet bij een racing event. Hierbij zijn zij ervoor om het publiek te vermaken en eventueel een merk onder de aandacht te brengen. Dit doen zij mede door hun mooie uiterlijk en sexy uitstraling. Een andere benaming voor een grid girl is een pitspoes. Gridgirls zijn erg veelzijdig en kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen met het uitdelen van flyers en u kunt de gelegenheid geven aan uw bezoekers om op de foto te gaan met de pitspoezen. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Newlook Models.

Candy girl

Candy girls kunnen ingezet worden op verschillende evenementen. Hierbij worden candy girls voornamelijk ingezet om een variëteit aan snoep rond te brengen en te geven aan de bezoekers. Daarnaast kunnen zij ook ingezet om andere hapjes of drankjes rond te brengen. Candy girls hebben vaak een opvallend uiterlijk en ze zien er altijd classy uit. Heeft u interesse in een candy girl op uw evenement? Neem dan contact met ons op!

Image models

Image models zijn modellen die een erg sexy uiterlijk hebben maar daarnaast wel professioneel en klantvriendelijk blijven. Image models worden vaak ingezet op luxe en exclusieve locaties en zij zorgen ervoor dat het totaalplaatje mooier wordt. Heeft u interesse in een of meerdere image models op uw evenement? Neem dan contact op voor een verblijvende offerte of voor meer informatie.

Champagne meisje

Champage meisjes zijn modellen die champagne rondbrengen op een evenement. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat de gasten nooit met lege handen staan. Champagne meisjes zijn er niet alleen om champagne uit te delen, zij kunnen namelijk ook worden ingezet om andere drankjes en hapjes uit te delen. Kortom een echte toevoeging van uw evenement! Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!

Terug naar overzicht